A ködös albionban

A Terv: hét évnyi budapesti mérnöki munkát és kényelmes életünket hátrahagyva kiugrunk pár évre Londonba.

Friss topikok

  • csak T: Köszi a jókívánságokat, akárki is legyél:-). Egyelőre csak a joystickot rángatjuk a 20000 pontos... (2013.05.31. 16:22) Gyúrjunk...

Címkék

Megérkeztünk

2013.05.07. 18:43 csak T

Kalandunk kezdetét vette, egy szokványosnak nem mondható kiutazás után. Miért nem az? Mert véletlenül lejárt útlevelet hoztam, szétszakadt, széttört egy bőrönd és fizettünk pótdíjat a csomagra, de majd a részletekkel később szolgálok.

A helyszín egy belvárosi hostel London második zónájában. Próbálom nézni a dolgok jó oldalt: van wifi, két külön ágy, egy kis mosogató rész...oh és süt a nap, igen, olyan idő van mint otthon.

De kik is vagyunk? Áronnal kollégák voltunk egy budapesti székhelyű svájci illetőségű magas színvonalú megoldásokat szállító szoftverfejlesztő cégnél... ez most egy kissé hivatalos volt, ígérem többe nem fordul elő. Mivel régóta élt bennem a vágy, a kíváncsiság, hogy kipróbáljam magam külföldön, ezért közösen bele vágtunk egy londoni álláskeresésbe idén januárban... most viszont már élesben megy a játék, itt vagyunk személyesen a ködös albionban és igyekszünk meghódítani, vagy behódolni, még meglátjuk mi sül ki belőle.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kodosalbionban.blog.hu/api/trackback/id/tr735286847

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása