A ködös albionban

A Terv: hét évnyi budapesti mérnöki munkát és kényelmes életünket hátrahagyva kiugrunk pár évre Londonba.

Friss topikok

  • csak T: Köszi a jókívánságokat, akárki is legyél:-). Egyelőre csak a joystickot rángatjuk a 20000 pontos... (2013.05.31. 16:22) Gyúrjunk...

Címkék

Céges hétvége hétköznap

2013.08.11. 22:15 csak T

Előző hónap egyik szerda-csütörtökjén céges hétvégét tartottunk, melynek keretében ideiglenesen birtokba vettünk egy Londontól másfél órányira fekvő, régmúlt korokból épségben fennmaradt villát. Tartottunk céges olimpiát is; olyan számokkal mint tenisz, krikett, telefon távolba-dobás, hídépítés papírból. A cég tulajok is ott voltunk velünk, sütöttek nekünk steaket illetve reggel felkeltek croissant sütni az összes ott dolgozónak, ez mondjuk azért is nagy szó, mert előző este körülbelül 300-400 üveg sör fogyott el:-) - egy szóval szép gesztus volt. Oh és utoljára, de nem utolsó sorban mi nyertük meg a versenyt:-)

IMG_2729.JPG

IMG_2695.JPG

IMG_2706.JPG

IMG_2739.JPG

Szólj hozzá!

Címkék: cég villa steak krikett hévége london mellett

A bejegyzés trackback címe:

https://kodosalbionban.blog.hu/api/trackback/id/tr175456748

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása