A ködös albionban

A Terv: hét évnyi budapesti mérnöki munkát és kényelmes életünket hátrahagyva kiugrunk pár évre Londonba.

Friss topikok

  • csak T: Köszi a jókívánságokat, akárki is legyél:-). Egyelőre csak a joystickot rángatjuk a 20000 pontos... (2013.05.31. 16:22) Gyúrjunk...

Címkék

Gyúrjunk...

2013.05.27. 13:29 csak T

Annyi minden történt az elmúlt napokban, hogy nem is tudom miről írjak: új munkahely, találkozás rokonokkal, albi keresés, de talán a legfontosabb mindegyik közül a kondi:-)

Mivel nem szeretnénk elhízott angolok sorsára jutni, illetve amúgy is nagyon hiányzik a mozgás a 9-től 6-ig tartó ülő munka után, körbenéztünk kondi fronton. A legelső furcsaság, amit találtunk az az, hogy szinte sehol sincs napi jegy, csak havi és emellett még be is kell lépni az adott termet működtető clubba. Általában van lehetőség ingyen, egy napra kipróbálni, ami szerintem jó ötlet. A fizetés mindenhol csak online lehetséges vagy a kondi bejárata előtt kihelyezett automatán, nincs recepciós stb. Fizetsz online, kapsz egy kódot és ezzel lehet belépni egy zsilipkapun keresztül. Hasonlít a bejutás folyamata a holdkompból való kiszálláshoz. Az árak 6000-8500 huf között változnak, ami még otthoni viszonylatban is nagyon versenyképesnek mondható, az órák is ingyen látogathatók.

Választásunk egy közelben lévő helyre esett, van rengeteg kardio gép is, evezőpad, box terem, meg valami rezegtető gép, nem tudom, hogy hívják, de ahogy elnéztem főleg a csajok körében népszerű.

Noh, végeztem is az egyik legérdektelenebb poszttal, legközelebb írok egy picit a lakás témáról és az albi keresés izgalmairól.
 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kodosalbionban.blog.hu/api/trackback/id/tr65320329

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kecsaposturo 2013.05.30. 01:06:21

Hello, hallo Elektor Kalandorok!

Mintha a tortenelem ismetelne onmagat (kb. ugy 20 evente)? Ez 1993-as de rogton ez jutott az eszembe, miutan vegigporgettem a bejegyzeseket:

www.youtube.com/watch?v=fMyXs8yh0YI

Szoval hajra, latom elindultak a dolgok, de mintha meg nem lenne meg a 20000 pontos ajandek ;)

Udv:
egy ex-kollega a "budapesti székhelyű svájci illetőségű magas színvonalú megoldásokat szállító szoftverfejlesztő cég" -tol ;)

csak T 2013.05.31. 16:22:58

Köszi a jókívánságokat, akárki is legyél:-).

Egyelőre csak a joystickot rángatjuk a 20000 pontos ajándék felé, de majd hamarosan csatlakoznak a lányok is, úgyhogy remélem ez változni fog:-)

Ez az utolsó mondat megerőszakolása a magyar nyelvnek:-)
Illetve most, hogy eljöttem onnan, a magas színvonalat ki is lehetne hangyni vagy inkább most kéne visszatenni?:-)

Üdv a ködös Albionból.
süti beállítások módosítása