A ködös albionban

A Terv: hét évnyi budapesti mérnöki munkát és kényelmes életünket hátrahagyva kiugrunk pár évre Londonba.

Friss topikok

  • csak T: Köszi a jókívánságokat, akárki is legyél:-). Egyelőre csak a joystickot rángatjuk a 20000 pontos... (2013.05.31. 16:22) Gyúrjunk...

Címkék

Éjszakai bevetés

2013.08.24. 22:42 csak T

Egy kimerítő pénteki nap után, ami azért sikerült fárasztóra, mert kimentünk falatmászni ebédidőben, úgy döntöttünk, hogy fejest ugrunk a Londoni éjszakába. Este 10 óra körül értünk be a központba, illetve a pubokkal, klubbokkal teli China Town szélére (a videófelvétel is itt készült). Amég Pesten az éjszakai élet éjfolkor indul be, itt sokoknak már addigra véget is ér. Valahogy minden korábban kezdődik itt, persze a klubbok nyitva vannak sokáig, de a nagyobb tömeg általában egy körül elvonul. Rengeteg érdekes emberrel találkoztunk aznap este, annak ellenére, hogy egy magyar baráti társasággal mentünk, találkoztunk angol pilótával, aki Kecskemetén is állomásozott, illetve egy idősszoftverfjlesztővel, aki szinte Európa összes országában dolgozott már. A beszélgetés mellett éjfélig élő koncert, utána pedig pop zene szórakoztatott minket. Jó este volt, igaz törtent egy incidens, de most nincs erőm leírni, illetve az éjszaka közepén vagy 40 percig kerestük a buszmegállót zuhogó esőben, azonban szerencsére épségben hazaértünk. Remélem még lesz ismétlés:-)

Szólj hozzá!

Címkék: élet buli éjszakai este

A bejegyzés trackback címe:

https://kodosalbionban.blog.hu/api/trackback/id/tr145475759

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása