A ködös albionban

A Terv: hét évnyi budapesti mérnöki munkát és kényelmes életünket hátrahagyva kiugrunk pár évre Londonba.

Friss topikok

  • csak T: Köszi a jókívánságokat, akárki is legyél:-). Egyelőre csak a joystickot rángatjuk a 20000 pontos... (2013.05.31. 16:22) Gyúrjunk...

Címkék

Első nap dióhéjban

2013.05.08. 21:01 csak T

A reggeli ébredést nem nevezném szokványosnak; ezúton köszönöm ezt a kifeküdt matrac, véletlenszerűen álló rugóinak, enyhe nyak és vállfájás végig kísért a napomon. És igen! Elintéztük a legfontosabb dolgot, van tesco mobilunk, 1Gb-os mobilnettel, mondjuk kellett egy óra mire sikerült is beállítani... de mennyibe kerül mindez? 150 perc beszélgetés, 1Gb net, előfizu nélkül, előre fizetve 10 font, azaz 3500 huf, szuper. Oh és nem kérnek a születési anyakönyvi kivonattól kezdve a farokméreten át mindenről papírt, hogy vehess egy SIM-et, csak bemész a boltba és ennyi.

Beszéltünk jó pár fejvadásszal, illetve elkezdtük készíteni a projekteket az állásinterjúkra, szóval alakulunk, Kezdjük megszokni a helyi gettót is, mellettünk egy mecset, körülöttünk pedig több a színes bőrű, mint Afrikában. Megvolt a nagy bevásárlás is, igyekszünk mindenhol kártyával fizetni, mert az olcsóbb, deviza középen átszámolják.Az árak hasonlóak, mint nálunk, kivéve a húsokat talán, igazából nem Anglia olcsó, hanem Magyarországon lett az élelmiszer olyan drága mint itt. Most megyek kicsit skypeozni - avagy csökkenteni a honvágyam, vagy home-vágyam:-)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kodosalbionban.blog.hu/api/trackback/id/tr395290274

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása