A ködös albionban

A Terv: hét évnyi budapesti mérnöki munkát és kényelmes életünket hátrahagyva kiugrunk pár évre Londonba.

Friss topikok

  • csak T: Köszi a jókívánságokat, akárki is legyél:-). Egyelőre csak a joystickot rángatjuk a 20000 pontos... (2013.05.31. 16:22) Gyúrjunk...

Címkék

Szösszenet és döbbenet a mai újságból

2013.07.15. 15:42 csak T

És süt a nap, igen... 30 fok Londonban, szinte hihetetlen időjárásnak lehetünk tanúi, melynek köszönhetően óriási tragédia történt vasárnap. Az Egyesült Királyság hadserege gyakorlatot tartott és a nagy hőségnek köszönhetően két katona összeesett, majd meghalt, valószínűleg a hőség miatt. Katonák?! 30 fokban meghalnak!? Mi lesz, ha esetleg Afganisztánba küldik őket, talán már a repülőig sem jutnak el?

Oh, jut eszembe; megjelent a cikk a BBC-n a korrupcióval kapcsolatban, persze Magyarországot sokat említik, most már az egész világ ismeri a hálapénz, a kenőpénz és a Nokiás-doboz fogalmát. Ez az: Magyarország jobban teljesít:-)

Részletesebben: http://www.bbc.co.uk/news/magazine-23227391

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kodosalbionban.blog.hu/api/trackback/id/tr875405799

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása