A ködös albionban

A Terv: hét évnyi budapesti mérnöki munkát és kényelmes életünket hátrahagyva kiugrunk pár évre Londonba.

Friss topikok

  • csak T: Köszi a jókívánságokat, akárki is legyél:-). Egyelőre csak a joystickot rángatjuk a 20000 pontos... (2013.05.31. 16:22) Gyúrjunk...

Címkék

Költöztünk, ismét...

2013.07.12. 15:08 csak T

_ExR

Azt hiszem kicsit ellustultam miután eltöltöttem egy fantasztikus hetet otthon: Budapestet, Balatonfüredet, Mosonmagyaróvárt és Dunaszigetet érintve. Köszönöm a napos időt Istennek, a Haarp projektnek, az ufóknak és vak szerencsének. No, de elég is a nosztalgiából, térjünk vissza Londonba. Szóval meg volt a nagy költözés, amiből szerencsére kimaradtam, mivel otthon voltam, köszönöm a résztvevőknek, hogy átvitték a holmimat, úgy érzem sokkal tartozom, de mi is lehetne nagyobb ajándék, mint, hogy a lakótársaim lehetnek:-)

Kicsit arrébb költöztünk, a Wembley stadiontól még 15 percnyire. Ez azért jó ötletet, mert így még  messzebb van a belváros, többet tudunk utazni, ami nálam már 1 órát jelent és élvezhetjük a kiszámíthatatlan busz közlekedést, DE egy szép tágas házunk, ahol az emeleten mindössze négy jófej pár lakik, minket is beleszámítva, van egy tágas nappalink, modern konyhánk, két fürdőnk és három wc-nk. Szóval mindenképp előrelépés az előzőhöz képest, bár azt nem nagy dolog felül múlni.

Ide:


15 Tudor Gardens nagyobb térképen való megjelenítése

Jelenleg a munkahelyem környékén megpályáztam pár lakást, mivel itt dolgozom, ezért kedvezményes áron juthatnánk hozzá, kíváncsi vagyok mi lesz az eredménye.

Pár fotó a pecóról.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kodosalbionban.blog.hu/api/trackback/id/tr755317808

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása