A ködös albionban

A Terv: hét évnyi budapesti mérnöki munkát és kényelmes életünket hátrahagyva kiugrunk pár évre Londonba.

Friss topikok

  • csak T: Köszi a jókívánságokat, akárki is legyél:-). Egyelőre csak a joystickot rángatjuk a 20000 pontos... (2013.05.31. 16:22) Gyúrjunk...

Címkék

Száguldás, Porsche, szerelem

2013.06.11. 15:33 csak T

Alapjaiban véve a brittek illedelmes népségnek tűnnek. Igaz a fikafelszívás, a prüszkölés, krákogás és az aggresszív, mindenkin átgázoló rohanás mindennapjaik szervés részévé vált, az autós közlekedés számomra meglepően nyugodtnak tűnt, kivéve a kanyarodást. Nem tudom mit vétettem, de rendszeresen próbálnak kanyarodó autók elütni és a sikertelenséget követő csalódást dudaszóval fejezik ki.

Tegnap épp egy hasonló helyzetben  bátran integettem az út túloldalán, kikerekedő szemekkel álló kollégám felé, hogy jöjjön már át és közben rájöttem egy nagy igazságra: NEM nekünk van elsőbbségünk kanyarodó autóval szemben! Tanulság: mielőtt bárhová mész fusd át a KRESZ idevágó fejezetét a saját testi épséged érdekében, ez a jótanács tankvezetőkre, pilótákra és hajóskapitányokra nem vonatkozik!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kodosalbionban.blog.hu/api/trackback/id/tr885355807

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása